A murit si PDL-ul

Partidul sunt eu!
Crin Antonescu a demonstrat clar la ultimele alegeri din PNL ca acum, EL este Partidul. Nu a avut contra-candidati, i-a burzulit pe cei ce s-au ridicat impotriva lui si i-a pus la punct astfel ca la Congres a avut parte de o "experienta lina".
La PNG sau PPD e clar cine era Partidul si ca Stalin, Brejnev, Ceausescu sau Mao ar fi fost mandrii de "discipolii" lor Damboviteni.
Sambata, un nou om ne-a aratat ca nu intelege ca, intr-o democratie moderna, europeana, partidul nu poate sta intr-o singura persoana.
Traian Basescu a spus "Adioa, PDL!". De ce? Fiindca jumatate din delegati NU au votat cum a vreut el. Si, pe langa ca le-a spus Adio, le-a mai spus ca dupa ce isi va incheia mandatul de presedinte, va crea un nou partid de dreapta. Deci, le-a spus ca va crea un partid concurent PDL-ului.
Cum se poate ca mintea unui sef de stat, mandru ca sustine valorile europene, sa functioneze atat de liniar si ingust cand e vorba de partidul pe care l-a ajutat sa creasca? De ce sa-l omoare? De ce sa-si ia adio de la el? De ce sa o faca atat de arogant? Cred ca intr-adevar complexul Zeus exista din plin in mintea ilustrului nostru presedinte.
Motive de suparare inteleg ca are, dar de despartire nu cred ca avea voie sa aiba.
Ma gandesc acum la mine, alegator, care tot e chemat la urne sa votez. Ce am de ales?
Un PSD condus de un copiator marioneta al unor "grofi" regionali?
Un PNL isteric, sinonim cu figura liderului sau vremelnic, singurul care mai apare la TV din acest partid? (PS Serios, unde's restu'? Au primit interdictie???)
Un PDL condus de un bull dog care nu intelege nimic din ce vrea tanara generatie de antreprenori?
Sau poate "viitorul" nou partid basescian, si el partid sinonim cu persoana liderului?
Sau PPDD? sau PNG?
Bogdan Naumovici, unde e Forta9? Inregistrati-va ca partid sa am si eu cu cine vota.!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

California cu doar 400 de Euro

California loooove! Just chilling in the Californian sun. Continuu seria de ”extra prețuri bombă” cu o destinație Californiană. Sau...