Googalesti plus maria ta?

Googalesc plus fiule, dar cam "dejaba":)
Cum se face, cum nu se face, Google+ nu are priza la public. A venit prea tarziu la masa retelelor de socializare?
Ii lipsesc oare trasaturile de "tabloid" voieuristic? Nu sunt ferme de arat, trenuri de plimbat, fotbal de jucat? (desi si eu sunt vinovat de pacatul Top Eleven football manager pe Facebook :))
Se pare ca nu, astfel ca, dupa parerea celor de la browsermedia.co.uk, Google+ e in esenta Kaput.
Si au cateva argumente in sprijinul afirmatiilor lor:
Google+ avea, la un an de la lansare, doar jumatate din traficul Twitter, dar, mai funny, au acelasi nivel de trafic cu Pintrest.
Desi Browsermedia face in esenta o comparatie intre facebook si google+, si arata clar ca nea Zuckerberg, desi a cam avut ghinion cu IPOul, reuseste sa domine clar the social media universe, pentru mine stirea nu e aceasta (sa fim sinceri, toti stim acest lucru deoarece majoritatea din noi stim ca NU accesam Google+)
Pentru mine uimitoare e performanta Pintrest.
O platforma dezvoltata pe o idee simpla, plina de poze, ma asteptam sa atraga multi vizitatori, dar timpul petrecut de acestia pe site ma asteptam sa fie mic, asa, in treacat.
Eh nu, delooooc!
In mai 2012, intervalul de timp petrecut in medie de cineva pe Pintrest era de cca 98 de minute, aproape identic cu Twitter - 114 minute!!!, desi doar o cincime din Facebook dar pe facebook media e alterata de toti cei ce au treaba in Fermele si Orasele virtuale, adica pe platforma de "gaming:))".
Mai luati niste informatii din inforgraficul de mai jos, tot de la browsermedia.co.uk:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

California cu doar 400 de Euro

California loooove! Just chilling in the Californian sun. Continuu seria de ”extra prețuri bombă” cu o destinație Californiană. Sau...