In primul rand, as vrea sa recunosc ca nu pot fi complet obiectiv pe aceasta tema.
Recunosc, iubesc o cafea buna! Proaspat prajita si macinata! Sunt fan Jamaican Coffee! Iubesc ristretto!
Ah, si mai trebuie sa spun ca stiu ca cafeaua nu creste pe vrejuri ci este un arbust...o tufa...
Enter Mihai si cafeneaua Origo!
Mihai se pricepe sa faca o cafea buna :) Chiar mai mult decat atat. Stie sa selecteze boabele de cafea, se pricepe sa le prajeasca (asta este, dupa parerea mea, chiar o arta), iar dupa ce le-a prajit si macinat corespunzator, iti poate servi o cafea intr-o gama variata de stiluri, folosind o varietate de tehnici, toate insa folosind unui singur scop: the best coffee experience.
In Bucuresti existau cafenele bune, cu barista foarte capabili, exista furnizori de cafea seriosi si exista si numeroase companii care prajesc cafeaua. Nu multi, dar exista cativa.
Dar cu ce este Origo diferit, dupa parerea mea, este ca uneste intreg procesul necesar creerii unei cafele perfecte sub un singur acopris. De la selectarea boabelor, la prajirea lor, macinarea, arta prepararii si pana la momentul degustarii acelei cesti de cafea, totul se desfasoara in fata ta, aromele troneaza imperiale si iti excita toate simturile iar lichidul care, pentru multi dintre noi, este combustibilul necesar unei zile perfecte, este eroul principal.
Cu ce mai iese Origo in evidenta, dupa parerea mea, si ceea ce merita apreciat si sustinut, este ca incearca sa aduca in Bucuresti ceva nou in materie de coffee shopuri. Este, daca vreti, un fel de slow food concept! O alternativa la Starurile, Buksurile, Costaurile si alte asemenea "coffee fast food" jointuri. Este un loc in care Mihai si toata echipa de la Origo inceraca sa pastreze si sa respecte metodele traditionale (classice dar si moderne) de preparare a cafelei. Veti putea bea un french press, un cold brew, dar si un latte sau espresso. Respect the Bean! Si Enjoy a coffee @ Origo, in Bucuresti, pe Strata Lipscani Nr 9.
Ii puteti gasi si pe facebook aici:
http://www.facebook.com/#!/OrigoCoffee
Recunosc, iubesc o cafea buna! Proaspat prajita si macinata! Sunt fan Jamaican Coffee! Iubesc ristretto!
Ah, si mai trebuie sa spun ca stiu ca cafeaua nu creste pe vrejuri ci este un arbust...o tufa...
Enter Mihai si cafeneaua Origo!
Mihai se pricepe sa faca o cafea buna :) Chiar mai mult decat atat. Stie sa selecteze boabele de cafea, se pricepe sa le prajeasca (asta este, dupa parerea mea, chiar o arta), iar dupa ce le-a prajit si macinat corespunzator, iti poate servi o cafea intr-o gama variata de stiluri, folosind o varietate de tehnici, toate insa folosind unui singur scop: the best coffee experience.
In Bucuresti existau cafenele bune, cu barista foarte capabili, exista furnizori de cafea seriosi si exista si numeroase companii care prajesc cafeaua. Nu multi, dar exista cativa.
Dar cu ce este Origo diferit, dupa parerea mea, este ca uneste intreg procesul necesar creerii unei cafele perfecte sub un singur acopris. De la selectarea boabelor, la prajirea lor, macinarea, arta prepararii si pana la momentul degustarii acelei cesti de cafea, totul se desfasoara in fata ta, aromele troneaza imperiale si iti excita toate simturile iar lichidul care, pentru multi dintre noi, este combustibilul necesar unei zile perfecte, este eroul principal.
Cu ce mai iese Origo in evidenta, dupa parerea mea, si ceea ce merita apreciat si sustinut, este ca incearca sa aduca in Bucuresti ceva nou in materie de coffee shopuri. Este, daca vreti, un fel de slow food concept! O alternativa la Starurile, Buksurile, Costaurile si alte asemenea "coffee fast food" jointuri. Este un loc in care Mihai si toata echipa de la Origo inceraca sa pastreze si sa respecte metodele traditionale (classice dar si moderne) de preparare a cafelei. Veti putea bea un french press, un cold brew, dar si un latte sau espresso. Respect the Bean! Si Enjoy a coffee @ Origo, in Bucuresti, pe Strata Lipscani Nr 9.
Ii puteti gasi si pe facebook aici:
http://www.facebook.com/#!/OrigoCoffee
Comentarii
Trimiteți un comentariu