Sa fiti sanatosi!

Noi nu am invatat arta conersatiei, a dialogului constructiv, a dezbaterii publice.
Noi stim! Tot! Singuri! Si nu ne poate Spune nimeni contrariul.
Cine suntem noi? Majoritatea populatiei tarii, dar, in principal, acest "noi" generic ii reprezinta in special pe politicieni, cand ajung la guvernare.
Constantin Nita a facut azi o gratioasa demonstratie a ceea ce spuneam.
El, singur, a decis ca panourile solare n-au ce cauta pe terenuri agricole. Si, ca atare, a luat o masura. Imediata. Prin ordonanta de urgenta. Ce le transmite investitorilor ce au cumparat deja terenuri pentru a investi in energie solara? "sa fie sanatosi!"
Tare. Ce dialog, ce carisma, ce barbat!
Ce sa piarda el timpul cu discutii cu investitorii astia? Acesti neica nimeni ce ne fura tara si ne iau certificate verzi? Sa fie sanatosi.
De ce sa treaca prevederea prin parlament, sa fie dezbatuta? Sa fie sanatosi.
Dom'le el stie cum e treaba si a actionat rapid! A rezolvat problema. Ca doar, nu-i asa, e un boom in agricultura romaneasca si e penurie de terenuri. Stau taranii la coada la el in audiente si se plang ca nu mai au terenuri pentru sfecla, fiindca tabara panourile solare peste ei.
Era urgenta maxima!
Ce e insa si mai parsiv in gestul de astazi e ca se introduc si alte modificari in L220/2008. Marii consumatori energetici nu mai trebuie sa suporte costul certificatelor verzi pt 50% din cantitatea consumata. Iar micii producatori de hidro, eolians Sau solara nu vor mai primi bani pe certificate verzi timp de 4 ani! Ca deh, prea creste pretul curentului. Poluare? Ete fas! Un moft. Reducerea emisiilor de carbon? O balarie. Dom'le, capitalistu' tre' sa'nteleaga ca aici nu e loc pentru el.
Nu este si nu va fi bagat in seama.
Sa fie sanatos!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

California cu doar 400 de Euro

California loooove! Just chilling in the Californian sun. Continuu seria de ”extra prețuri bombă” cu o destinație Californiană. Sau...