Decalogul plictiselii

Solutii de alungare a plictiselii

Cele 10 porunci!!!
1. Incearca sa vorbesti cu accent moldovenesc. Guaranteed fun!
2. leaga cu o ata suficient de rezistenta scaunul colegului care te enerveaza cel mai tare de unul dintre picioarele mesei
3. schimba apa din automatul de cafea cu ceai de sunatoare
4.pune un pic de sos de rosii in chiuventa de la baie ca si cum ar fi stropi de sange
5. incearca sa inveti pe de rost cel putin primele zece zecimale ale Pi: 3.14159265358979323846264338327950288419…
6. Incearca sa clipesti cat de repede posibil vreo zece secunde si apoi inchide ochi! Vei vedea stele verzi :)
7. Scarpina-te. Chiar daca nu ai nici o mancarime. Scarpina-te! Ia incearca chiar acum...nu-i asa ca e placut? :)
8. Daca esti pe strada, in mers, incearca sa imiti o masina de curse. Trebuie sa faci te gandesti la ce sunete de motor ar merge mai bine, nu uita sa adaugi scartait de roti cand depasesti pe cineva!
9. Daca esti portar, incearca sa imiti sunetul usilor din Star Trek. Asta merge cel mai bine daca esti agent de securitate la o banca. te pozitionezi linga usa si, de fiecare data cand cineva intra sau iese, incerci sa imiti sunetul usilor din Star Trek "Swoooosh"
10. Spooky email. Asta e mai complicata si merge cel mai bine pe necunoscuti. Incearca sa gasesti un CV pe internet. Cat mai detaliat cu atat mai bine. Apoi fa-ti un cont de email nou si trimite un email persoanei respective, un email cu cat mai multe detalii despre acea persoana si prefa-te ca ai fost mereu indragostit de ... pantofii ei :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

California cu doar 400 de Euro

California loooove! Just chilling in the Californian sun. Continuu seria de ”extra prețuri bombă” cu o destinație Californiană. Sau...