Catedrala subprime

Da-ne Doamne catedrala si fa pipi pe morala! Aia crestina...
Patriarhul Cipriot fie e maestru in ale PRistici si are ganduri de a conduce statul cipriot, ori este un veritabil crestin, ingrijorat de soarta poporului dar indiferent de care dintre cele doua afirmatii sunt adevarate, concluzia e una: Biserica cipriota isi ofera bogatia poporului saracit!
A noastra biserica CERE poporului mai multi bani pentru Mausoleul tampirii neamului, ca deh, ne merge poate prea bine pe aici si avem bani de donat. Iar daca avem bani la saltea, nu merita sa-i donam la spitale, la fundatii de ajutorare a minorilor sau de salvare a planetei. NU! Trebuie sa ne bagam banii in trezoreria Arhiepiscopala. Iar odata bagati in Dealul Mitropoliei, minune mareeeee fiilor, duhul sfant isi va lua zeciuliala si vreo 50% din banii donati, iertate-mi fie pacatele, cu voia lui Dumnezeu se vor evapora si disparea din scripte! Amin. Caci, nu-i asa, incurcate sunt caile Domnului dar si mai incurcata este balanta si bilantului arhiepiscopial!
Dar, daca tot ajungem sa avem o mandrie de catedrala in Bucuresti, propun sa o nationalizam si sa o transformam in parcare supraetajata. In felul asta va fi folositoare tuturor :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

California cu doar 400 de Euro

California loooove! Just chilling in the Californian sun. Continuu seria de ”extra prețuri bombă” cu o destinație Californiană. Sau...