Treceți la conținutul principal

Inforgraficul social media

Care sa fie trendurile in WebDesign in acest an?
The rise of social media a adus pe scena o gramada de noi platforme, dar putine au reusit sa performeze.
Oamenii se focuseaza pe cei patru mari jucatori din social media si se pare ca ei au devenit un fel de dat al vietii noastre.
Mobile internetul continua sa creasca odata simultan si in consonanta cu cresterea cotei de piata a smart phoneurilor.
Hai sa vedem un infografic despre social media, consum de internet si alte asemenea gasit de mine aici:
http://ticsyformacion.com/2013/03/23/tendencias-de-diseno-web-para-2013-infografia-infographic/


Comentarii

  1. Interesant infograficul! In legatura cu acest subiect,am mai gasit cateva cifre si informatii interesante intr-un ghid despre Responsive Web Design. Poti sa il downloadezi de aici:
    http://www.whitehatmedia.com/content/responsive-mobile-design-are-you-ready

    The number of smartphone shipments is expected to be almost one billion in 2015, with Chinese smartphone users leading the growth of daily app usage. New data shows that the mobile social networking app audience has grown 126 percent in the past year.

    RăspundețiȘtergere
  2. interesting. Azi voi mai pune niste inforgrafice

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

jurnalul XI - who did it?

Intrebari existentiale de pe net: 1. Cine a facut Covidu? - Chineji , ruling conspiracy theory; Americanii - second popular; Natura - ba ej nebun'? (In tot acest timp Balenele si Ursii polari rad din laboratorul secret) 2. Cine a furat drojdia? - e o conspiratie a drojdierilor 3. Cine a facut spitale? - ala io, ala io, ala io...nemtii, coreenii, taiwanezii, japonezii.  4. Cine a facut gratare in izolare pe balcon? - ups 😜 Teoria conspiratiei cu Covidu, tradusa de Ghita Drojdieru': Bre, io stau acasa, ca mi-e frica de amenzi dar stiu io ca virusu asta-i facut de chinezi. link Ca e clar ca nu era dom'le nimic daca Trump nu le punea taxe, asa ca acum se razbuna. Bine, nici virusu' stii ca nu exista. Ca chiar zicea unu milionar ca nu se poate dovedi dom'le ca exista virusi. De aceea si acum nu ne arata virusul, sa-l vedem si noi. E clar facatura, sa ii omoare pe batrani ca a si spus Delgarde aia de la Fond ca suntem multi. Industria asta medicala vrea sa i

Un secol pe aripi! Mariana Dragescu

Sunt un impatimit al aviatiei. Iubesc zborul si avioanele. Totodata nutresc un mare respect pentru cei ce, in tumultuosul secol XX, si-au asumat datoria fata de tara si popr si au traversat, cu curaj si spirit de datorie, incercatii ani ai celui de-al doilea razboi mondial. Dar, la fel ca multi dintre noi, tinerii secolului XXI, nu stiu numele multor dintre cei ce intre 1939 si 1945 au au luptat in cel De-al Doilea Razboi Mondial. Ieri insa am aflat despre trecerea in nefiinta a Comadorului in retragere Mariana Dragescu, dupa un secol de viata. De ieri pana astazi am citit mult despre ea si am incercat sa ma documentez, deoarece cred ca merita sa nu uitam ceea ce a fost o viata absolut remarcabila a unei femei pentru care superlativele sunt desuete. Scuzati-mi patetismul dar va las pe voi sa va dati cu parerea daca ceea ce spun este exagerat: Comador Mariana Dragescu: Nascuta la 7 Septembrie 1912 A inceput sa zbore in dubla comanda in anul 1935, obtinant al saptelea brevet femi

Mihai si vrejul de cafea! Origo Coffee Shop

In primul rand, as vrea sa recunosc ca nu pot fi complet obiectiv pe aceasta tema. Recunosc, iubesc o cafea buna! Proaspat prajita si macinata! Sunt fan Jamaican Coffee! Iubesc ristretto! Ah, si mai trebuie sa spun ca stiu ca cafeaua nu creste pe vrejuri ci este un arbust...o tufa... Enter Mihai si cafeneaua Origo! Mihai se pricepe sa faca o cafea buna :) Chiar mai mult decat atat. Stie sa selecteze boabele de cafea, se pricepe sa le prajeasca (asta este, dupa parerea mea, chiar o arta), iar dupa ce le-a prajit si macinat corespunzator, iti poate servi o cafea intr-o gama variata de stiluri, folosind o varietate de tehnici, toate insa folosind unui singur scop: the best coffee experience. In Bucuresti existau cafenele bune, cu barista foarte capabili, exista furnizori de cafea seriosi si exista si numeroase companii care prajesc cafeaua. Nu multi, dar exista cativa. Dar cu ce este Origo diferit, dupa parerea mea, este ca uneste intreg procesul necesar creerii unei cafele perf