Treceți la conținutul principal

Kahlua Baby!


Ce cocktailuri sa mai faci?
Te-ai plictisit de Mojito, Daiquiri, Julepuri si Soueruri?
Kahlua to the rescue!
Am gasit in Manchester un "Kahlua Coffee House".
Pe langa ca mancarea este absolut bestiala ( de la crab burgeri - burgeri care, in loc de care au doi crabi intregi, la cartofi mexicani) cocktailurile sunt si mai si.
Ii puteti casi aici la:
www.kahluacoffeehouse.com

Si iata ce puteti consuma!
Mie imi place cel mai mult al doilea!
Flat White Kahlua!
Asadar:

1.The De-Caff Cardamom Sugar – Double Espresso – Whole Milk Lebanese non-alcoholic 

iced  coffee. Refreshing. Served Frappe. 0 Units






S

Next:
The Flat White Kahlúa - Chivas Regal – Pedro Ximenez Sherry – Citric Acid Short, sharp, sour

, with rich raisin. Gentleman’s cooler. 2 Units

The Flat White Kahlúa - Chivas Regal –  Pedro Ximenez Sherry – Citric Acid Short, sharp, sour, with rich raisin.  Gentleman’s cooler. 2 Units


And not the last:

The Double Espresso Kahlúa – Fernet Branca – Aromatic Crema A short measure with a 

silken mouth-feel akin to a good espresso. Bracing with a bitter finish. 1 Unit

The Double Espresso Kahlúa – Fernet Branca – Aromatic Crema A short measure with a silken mouth-feel akin to a good espresso. Bracing with a bitter finish. 1 Unit

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

jurnalul XI - who did it?

Intrebari existentiale de pe net: 1. Cine a facut Covidu? - Chineji , ruling conspiracy theory; Americanii - second popular; Natura - ba ej nebun'? (In tot acest timp Balenele si Ursii polari rad din laboratorul secret) 2. Cine a furat drojdia? - e o conspiratie a drojdierilor 3. Cine a facut spitale? - ala io, ala io, ala io...nemtii, coreenii, taiwanezii, japonezii.  4. Cine a facut gratare in izolare pe balcon? - ups 😜 Teoria conspiratiei cu Covidu, tradusa de Ghita Drojdieru': Bre, io stau acasa, ca mi-e frica de amenzi dar stiu io ca virusu asta-i facut de chinezi. link Ca e clar ca nu era dom'le nimic daca Trump nu le punea taxe, asa ca acum se razbuna. Bine, nici virusu' stii ca nu exista. Ca chiar zicea unu milionar ca nu se poate dovedi dom'le ca exista virusi. De aceea si acum nu ne arata virusul, sa-l vedem si noi. E clar facatura, sa ii omoare pe batrani ca a si spus Delgarde aia de la Fond ca suntem multi. Industria asta medicala vrea sa i

Un secol pe aripi! Mariana Dragescu

Sunt un impatimit al aviatiei. Iubesc zborul si avioanele. Totodata nutresc un mare respect pentru cei ce, in tumultuosul secol XX, si-au asumat datoria fata de tara si popr si au traversat, cu curaj si spirit de datorie, incercatii ani ai celui de-al doilea razboi mondial. Dar, la fel ca multi dintre noi, tinerii secolului XXI, nu stiu numele multor dintre cei ce intre 1939 si 1945 au au luptat in cel De-al Doilea Razboi Mondial. Ieri insa am aflat despre trecerea in nefiinta a Comadorului in retragere Mariana Dragescu, dupa un secol de viata. De ieri pana astazi am citit mult despre ea si am incercat sa ma documentez, deoarece cred ca merita sa nu uitam ceea ce a fost o viata absolut remarcabila a unei femei pentru care superlativele sunt desuete. Scuzati-mi patetismul dar va las pe voi sa va dati cu parerea daca ceea ce spun este exagerat: Comador Mariana Dragescu: Nascuta la 7 Septembrie 1912 A inceput sa zbore in dubla comanda in anul 1935, obtinant al saptelea brevet femi

Mihai si vrejul de cafea! Origo Coffee Shop

In primul rand, as vrea sa recunosc ca nu pot fi complet obiectiv pe aceasta tema. Recunosc, iubesc o cafea buna! Proaspat prajita si macinata! Sunt fan Jamaican Coffee! Iubesc ristretto! Ah, si mai trebuie sa spun ca stiu ca cafeaua nu creste pe vrejuri ci este un arbust...o tufa... Enter Mihai si cafeneaua Origo! Mihai se pricepe sa faca o cafea buna :) Chiar mai mult decat atat. Stie sa selecteze boabele de cafea, se pricepe sa le prajeasca (asta este, dupa parerea mea, chiar o arta), iar dupa ce le-a prajit si macinat corespunzator, iti poate servi o cafea intr-o gama variata de stiluri, folosind o varietate de tehnici, toate insa folosind unui singur scop: the best coffee experience. In Bucuresti existau cafenele bune, cu barista foarte capabili, exista furnizori de cafea seriosi si exista si numeroase companii care prajesc cafeaua. Nu multi, dar exista cativa. Dar cu ce este Origo diferit, dupa parerea mea, este ca uneste intreg procesul necesar creerii unei cafele perf