Treceți la conținutul principal

California cu doar 400 de Euro



California loooove! Just chilling in the Californian sun.
Continuu seria de ”extra prețuri bombă” cu o destinație Californiană. Sau cum să petreci revelionul pe malul pacificului, 10 zile, la același preț cu 3 sau 4 nopți la fițe în Poiană.
La prețul de DOAR 404 Euro, puteți să ajungeți pe coasta Pacificului, în San Jose.
La o oră de San Francisco, next door de Palo Alto, buricul lumii digitale în care trăim și la vreo patru de down town Los Angeles, San Jose este o destinație foarte interesantă.
Însă, înainte să vă vorbesc despre oraș, să vă explic ceva cu aceste oferte.
Ele sunt valide, puțin timp, și sunt corecte la momentul publicării. Eu combin două sau mai multe bilete (în cazul de față două bilete) astfel încât să fie ceea ce eu numesc, o călătorie optimă. Este cea mai scurtă, fără, alergat prin aeroporturi, dar nici cu stop-overuri neplăcute de 8 ore noaptea.
Astfel, oferta de 404 Euro pentru San Jose este valabilă de revelion:
Plecare Bucuresti în 30 Decembrie, ora 08.05. Sosire la Londra la 09.50. Plecare Londra spre San Jose la 12.50 si aterizare la 15,55 ora locală. Întoarcerea în 10 ianuarie din San Jose, la ora 18.50 și aterizarea în Romania în 11 ianuarie la ora 23.
Bilet București – Londra (linkul e aici)  Dați scroll până jos si veți vedea prețul de 114.14 Euro pentru două persoane. Deci, 57 Euro/ persoană. Vă mai recomand să folosiți Chrome, dacă vi se deschide linkul in Explorer.
Bilet Londra – San Jose (linkul e aici). Costă 346 Euro / persoană, luat prin eDreams sau 367 de pe siteul Finnair. E de fapt un zbor operat de British Airways, cu avionul de ultima generatie Boeing 787-9.


Mai există și alte opțiuni de zbor din Londra, pe această rută, la același preț: 346 de euro, în datele de 29 Oct – 7 Nov; 29 Oct – 8 Nov, 29 Oct – 9 Nov; 15 Nov – 24 Nov; 15 Nov – 25 Nov; 26 Nov – 5,6 sau 7 Decembrie și alte variante. Nu am verificat zborul de Londra decât pentru Revelion și pentru 29 Oct – 7 Noiembrie, când un Bilet spre Heathrow este 64 de euro.
Revenim la Revelion. Care costa în 2018, în Poiana Brașov, 500 de euro de persoană pentru trei nopți sau chiar 990 Euro pentru 4 nopți la un hotel cu nume de Aurel dar așa...mai pe latină 😊

Propunerea mea include
Transportul de 404 Euro de persoană.
Cazarea: 900 Euro/ persoană aici, pe malul pacificului LINK
                370 Euro/persoană aici, în deșert între cactuși LINK
                600 Euro/persoană în San Francisco, LINK
                440 Euro/persoană, ceva mai eclectic în Moro Bay LINK



Astfel, cu 774 Euro/ persoană poți petrece zece zile în California la trecerea dintre ani. Sau, dacă vrei, poți ajunge la 1304 Euro pentru tot 10 zile. Față de 1200 Euro, cât am mai văzut că era o săptămână pe a noastră Vale a Plângerii (aka Prahova). Ah...repet. CU TRANSPORT INCLUS :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Viclenia lui MIhai

Sinan Pasa era furios foc dupa ce ostile sale au fost infrante de Mihai Viteazul la Calugareni. Il cheama pe generalul Osman la el si-i spune: "Bai Osman Bai, ne-a bulit ghiauru'. Vreau sa-l terminam." "Da-mi o suta de mii de ieniceri si maine il fac praf cu voia lui Allah" raspunde Osman. "Gata! Vei primi 100.000 de ieniceri" ordona Pasa. A doua zi, pe o dimineata superba, in timp ce cantau privighetorile, o suta de mii de ieniceri Turci intra in Tara Romaneasca. Ajung ei la poalele unui deal cand, deodata, pe varful dealului pare, calare pe un cal alb, cu barda in mana, Domnul Mihai Viteazul! Se uita Mihai la turcii din vale si, brusc, da drumul unui incremenitor strigat de lupta " Muieeeeeeee!!!!!" Turci, inmarmuriti, nu stiu ce-i loveste, di din fata, si din coaste si, dupa o ora de casapit, 99.999 de turci morti umpleau campul. Doar Osman a scapat si fuge iute iute la Pasa. "Hauleu Pasaaa, ne-a nulit ghiauruuuu." &quo

jurnalul XI - who did it?

Intrebari existentiale de pe net: 1. Cine a facut Covidu? - Chineji , ruling conspiracy theory; Americanii - second popular; Natura - ba ej nebun'? (In tot acest timp Balenele si Ursii polari rad din laboratorul secret) 2. Cine a furat drojdia? - e o conspiratie a drojdierilor 3. Cine a facut spitale? - ala io, ala io, ala io...nemtii, coreenii, taiwanezii, japonezii.  4. Cine a facut gratare in izolare pe balcon? - ups 😜 Teoria conspiratiei cu Covidu, tradusa de Ghita Drojdieru': Bre, io stau acasa, ca mi-e frica de amenzi dar stiu io ca virusu asta-i facut de chinezi. link Ca e clar ca nu era dom'le nimic daca Trump nu le punea taxe, asa ca acum se razbuna. Bine, nici virusu' stii ca nu exista. Ca chiar zicea unu milionar ca nu se poate dovedi dom'le ca exista virusi. De aceea si acum nu ne arata virusul, sa-l vedem si noi. E clar facatura, sa ii omoare pe batrani ca a si spus Delgarde aia de la Fond ca suntem multi. Industria asta medicala vrea sa i

Iordache si USRul. Vino sa vezi pisicutele care s-au saturat de principii

Da, nu e vorba despre: Acelea ar fi dragute si v-ar fi facut sa dati click imediat si share si like si cate si mai cate. Este insa vorba despre niste pisoiasi fricosi, care tremura la gandul si sunetul "catuselor". Sunt niste 'telectuali de CAP care au ajuns la butoane si acum isi acopera performantele penale cu legislatie iute albitoare. Daca infractorii obisnuiti pot numai spera sa isi "albeasca banii", ai nostrii doi crai din imagine, modele de top, full option, ce sunt ei, inegalabili mondiali, isi "albesc viata", stergand cu buretele infractiuni, proceduri si concepte din dreptul penal. Dar sa incercam sa analizam organizat si sistematic ineptia juridica. Daca se poate. Sa incepem cu vesinca replica a domnului Iordache in special si a PSD-ului in general: ,,Cei ce protesteaza  NU au citit modificarile"           - unde sa le citim? E greu, aproape imposibil pentru un cetatean sa gaseasca undeva modificarile codului penal, sau, sa